Cappie is beschikbaar

Cappie is de interactieve app voor (sport)verenigingen, stichtingen en koepelorganisaties. Met deze app bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun mobiel.

Met deze app bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun mobiel. Hierdoor creëer je eenvoudig interactie, meer aandacht voor jouw organisatie en een hogere betrokkenheid.

Service en betrokkenheid
Dispi heeft binnen e-Captain een app ontworpen voor jouw organisatie. Een app die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld nieuws, foto’s, komende evenementen en uitslagen te bekijken. Zo kan een ledenvergadering, lotgenotendag, kampioenschap of afgelasting niemand meer ontgaan. Gebruikers kunnen zelfs onder hun eigen naam berichten plaatsen. Elkaar onderling beter leren kennen was voor leden nog nooit zo eenvoudig. Al deze contactmomenten en mogelijkheden zorgen voor een groter ‘wij-gevoel’ binnen jullie organisatie.


Flexibel en persoonlijk
Cappie informeert, entertaint en zorgt voor gemak. Denk naast de standaardpagina's zoals nieuws en foto’s, aan een agenda met daarin een bar-, carpool- of schoonmaakrooster. Ook kunnen leden zich inschrijven en betalen voor activiteiten of zelfs hun tegoed opwaarderen via de app. Dus geen mailtjes, sms’jes en WhatsApp-groepen meer, maar alles via één kanaal: Cappie.

cappie-telefoon-mockups-scia-half 2

 

Vertrouwd en betrouwbaar
Desgewenst wordt ook de huisstijl van jouw organisatie doorgevoerd in de app. Zo blijf je communiceren vanuit jullie vertrouwde vormgeving. Ook kan Cappie gekoppeld worden aan jullie website en sociale mediakanalen zoals Facebook en Twitter. Privacygevoelige informatie binnen de app is niet publiek toegankelijk.

 


Pushberichten
Cappie biedt ook de mogelijkheid direct en persoonlijk met gebruikers te communiceren door het versturen van pushberichten. Zo breng je iedereen snel op de hoogte van bijvoorbeeld het niet doorgaan van een activiteit.

cappie-telefoon-mockups-activiteiten-half 2

 

Eenvoud en continuïteit
Je hoeft Cappie niet apart te beheren. Nieuws, activiteiten en profielen worden automatisch ingeladen vanuit het e-Captain CMS. Onderhoud kost je dus geen extra tijd. Dit gaat gemakkelijk en volledig automatisch. En natuurlijk kunnen er meerdere gebruikers in het CMS zodat de verantwoordelijkheid niet bij één persoon ligt. En komen jullie er toch niet helemaal uit? Dan staat onze supportafdeling voor jullie klaar. Zo is de continuïteit van jullie app gegarandeerd.

 

Eindeloze mogelijkheden
Cappie is heel gemakkelijk te beheren vanuit het e-Captain CMS-systeem; een gebruiksvriendelijk systeem dat aan de achterkant van de app zit. Via dit CMS kun je, ook wanneer je geen kennis hebt van deze techniek, gemakkelijk tekst, foto’s, video’s en zelfs volledig nieuwe pagina’s toevoegen. Kortom, jouw creativiteit bepaalt de mogelijkheden. Ook kun je hier gebruikersstatistieken van de app bekijken en analyseren.

Mijn Captain integratie en veiligheid
Met Cappie interactief en Cappie branded hebben leden en relaties toegang tot veel Mijn Captain functies, zoals besloten bestanden, forum, mijn facturen, NAW wijzigen en meer. De app onthoudt de inloggegevens voor snelle toegang en is af te schermen met een persoonlijke toegangscode. Zo blijven bij verlies van telefoon of tablet, gegevens beschermd.

Meer informatie Cappie

Cappie DEMO op 20 mei

Als je nu de DEMO aanvraag download volledig invult en retourneert dan zorgen wij ervoor dat jouw organisatienaam maandag 20 mei in de APP staat. Wij mailen je de download links ten behoeve van jullie leden en relaties.

 
 

Wat is Cappie?

  • Cappie is de interactieve app voor (sport)verenigingen, stichtingen en koepelorganisaties
  • Met Cappie bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun smartphone/tablet
  • Met Cappie creëer je super eenvoudig veel interactie met je leden en meer aandacht voor jouw organisatie met een hogere betrokkenheid.
 

Kennismaken met Cappie

Via dit formulier kun je gratis een demo account aanvragen voor Cappie Interactief. Hiermee kun je 3 weken lang de volledig Cappie interactief-versie testen.

 

Contact

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl