Cappie laten sponsoren? Fluitje van een cent!

Met onze e-Captain app bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun mobiel. Hierdoor creëer je eenvoudig interactie, meer aandacht voor jouw organisatie en een hogere betrokkenheid.

We leggen het even uit:
In de Standaard en Interactieve versie van Cappie start je altijd op met het Cappie opstartscherm. In de Branded versie start je op met eigen logo. Als het Cappie opstartscherm of eigen logo weggaat, komt het promotie-/ sponsorscherm in beeld. Op dit promotie-/ sponsorscherm kan bijvoorbeeld het logo of een melding van een sponsor geplaatst worden. Dit scherm blijft 2 tot 6 seconden in beeld. Je kunt dit zelf instellen in het beheercentrum van Cappie.


Flexibel en persoonlijk
Stel je wilt gaan werken met Cappie, maar de kosten zijn een punt van aandacht. Dan kun je gebruik maken van deze aantrekkelijke extra feature in Cappie. Je kunt bijvoorbeeld jullie sponsor een maand lang tonen na het opstarten. Een unieke sponsormogelijkheid! Een sponsor betaalt dan bijvoorbeeld één of misschien wel drie maanden de kosten van de Interactieve of Branded versie voor jullie.

Je sponsor krijgt zo de unieke mogelijkheid voor: presentatie, naamsvermelding, een logo-uiting of aanbieding. Of misschien komen jullie tot andere ideeën die waarde hebben voor jullie sponsor(s) en leden. Variatiemogelijkheden genoeg. En elke keer als Cappie opstart wordt deze melding getoond aan leden, belanghebbenden en geïnteresseerden van de organisatie. Mooier kan niet!

 

Voorbeeld promotie-/ sponsorscherm

Dit scherm wordt kort weergegeven voordat de app uiteindelijk is opgestart. Hier kan bijvoorbeeld een afbeelding van een sponsor staan of een tijdelijk aandachtspunt voor de leden.

  • Opstartscherm: +/- 3 á 4 seconden in beeld
  • Promotie-/ sponsorscherm: 2 t/m 6 seconden instelbaar
  • Startscherm zelf instelbaar: informatie tonen in app

cappie-beheer-sponsor-uitgelicht-scherm-voorbeelden


Pushberichten
Cappie biedt ook de mogelijkheid direct en persoonlijk met gebruikers te communiceren door het versturen van pushberichten. Zo breng je iedereen snel op de hoogte van bijvoorbeeld het niet doorgaan van een activiteit.

 

 
 

Wat is Cappie?

  • Cappie is de interactieve app voor (sport)verenigingen, stichtingen en koepelorganisaties
  • Met Cappie bereik je je leden, donateurs of relaties direct op hun smartphone/tablet
  • Met Cappie creëer je super eenvoudig veel interactie met je leden en meer aandacht voor jouw organisatie met een hogere betrokkenheid.
 

Kennismaken met Cappie

Via dit formulier kun je gratis een demo account aanvragen voor Cappie Interactief. Hiermee kun je 3 weken lang de volledig Cappie interactief-versie testen.

 

Contact

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl