Cursusplanning in e-Captain

Wat is de module Cursusplanning?

De cursusplanning is een module die gekoppeld kan worden aan de activiteiten. Een activiteit kan zeer divers zijn. Maar bij sportverenigingen komen daar ook de cursussen in beeld. Of het nu gaat om tennistrainingen, zwemcursussen, watersportcursus, hockeytrainingen of iets anders, dat maakt nu niet meer uit met deze module. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de activiteit die geplaatst wordt in de activiteitenlijst. 

Dit kan zijn bv een voorinschrijving voor de cursus of training waar naderhand de definitieve indeling uitkomt of rechtstreeks op een cursus die al volledig benoemd is in de activiteitenlijst. 


De module verzorgt de volgende zaken voor u : aanwezigheidsregistratie – vorderingstaten  en  ook  de diploma-afhandeling. Dit natuurlijk naast de voorinschrijving die ook mogelijk is. Per cursus kunt u namelijk aangeven of het om een voorinschrijving gaat of om het rechtstreeks inschrijven op een cursus. 

Activiteiten met vorderingenstaten

Cursusplanning activiteiten met vorderingenstaten in e-Captain

Een activiteit kan dus aanwezigheid volgen, vorderingen volgen en diploma-eisen volgen.

Cursusplanning diploma eisen voorbeeld in e-Captain

Het volgen van een of meerdere personen gebeurt altijd via een vorderingstaat. Een vorderingstaat is een lijstje van data met minimaal aanwezigheid en mogelijk extra aandachtspunten (vorderingen). Aan een vorderingstaat kan een diploma met eisen gekoppeld worden.

Per cursus kunnen er zoveel registratiedagen aangemaakt worden als nodig zijn. Elke dag kan apart gevolgd worden. Voor het invullen van de gegevens is het mogelijk om extern een persoon dit te laten doen.  Zo is het mogelijk dat een  instructeur geen medewerker van e-Captain is, maar wel bv via de website de cursussen kan invullen. Hiervoor is het mogelijk om instructeurs aan cursussen te koppelen zodat zij buiten e-Captain om, bv thuis) de registraties doen. Alle info is dan toch in e-Captain aanwezig.

Cursusregistratie

Door middel van instellingen bij het koppelen van de vorderingregistratie-staat aan een activiteit is in een keer de cursusregistratie compleet. Een behaald diploma kan als registratie automatisch worden toegevoegd aan bv een diploma-groep. Hierdoor is het weer makkelijk cursisten op te informeren over een volgende cursus.

Cursusplanning eigenschappen in e-Captain
 

Module 6 weken gratis proberen

Onze optionele modules, enkele modules waaronder de module Online betalen uitgezonderd, kunt u geheel vrijblijvend 6 weken uitproberen.
Informeer er naar bij een van onze medewerkers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-Captain in het algemeen neem dan contact op met een van onze medewerkers:
mail naar
ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl of bel met 073 - 614 14 40.

Zelf e-Captain ontdekken?

Voor wie is e-Captain?

Er is een e-Captain voor iedereen!

Verenigingen o.a.

 • Patiëntenverenigingen
 • Belangenverenigingen
 • Personeelsverenigingen
 • Pensioenverenigingen
 • Brancheverenigingen en meer...

Sport o.a.

 • Watersportverenigingen
 • Tennisverenigingen
 • Wielersportverenigingen
 • Schietsportverenigingen
 • Roeiverenigingen en meer...

Hobby & bedrijf

 • Fotoclubs
 • Merkenclubs
 • Hobbyclubs
 • Stichtingen
 • Midden en Kleinbedrijf (MKB) en meer...

Staat uw organisatie er niet bij, neem dan contact met ons op.
Bel 073 - 614 14 40 of stuur een email naar ofni.[antispam].@e-captain.nl

Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven