Alles-in-1 software oplossing

  Trainingen       Support           Inloggen

e-Captain is de alles-in-1 software oplossing met gratis app!

  Trainingen       Support       Nieuws       Webmail     Vacatures       Inloggen

Waarom e-Captain?

illustratie-waarom-e-captain

 

 

e-Captain biedt veel voordelen voor organisaties. Het is de ideale online software oplossing voor het totale beheer van uw organisatie. Of het nu gaat om relatiebeheer, het maken van facturen, uw boekhouding, het verzenden van mailings of uw website. Met onze modulaire opbouw hebben we altijd een oplossing voorhanden.

 

Altijd online toegankelijk
e-Captain is een online software oplossing en daarmee altijd en overal toegankelijk. U heeft alleen een computer (of tablet) en een internetverbinding nodig. U kunt overal in e-Captain werken.

 

Uitstekend beveiligd
e-Captain is uitstekend beveiligd. Zo werken wij met een 3-traps inlogprocedure, kunt u gebruik maken van 2-staps authenticatie en kunt u daarnaast nog zelf verschillende beveiligingsinstellingen maken.

 

Gratis helpdesk
Onze uitgebreide helpwebsite is net als e-Captain altijd en overal toegankelijk. Maar daarnaast kunt u ook altijd tijdens kantoortijden contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag, ongeacht de grootte van uw organisatie.

 

Modulaire opbouw
De basis licentie bestaat uit 8 modules en kan daarnaast worden uitgebreid met een 30-tal optionele modules en extra opties. Daarmee hebben we voor veel organisaties altijd een oplossing voor handen.

  

Voldoet aan AVG/GDPR wetgeving
Wij zijn een onafhankelijke, Nederlandse organisatie. Dat betekent onder andere dat uw data veilig is opgeslagen in een goed beveiligd Nederlands datacenter op Nederlands grondgebied. Mede daarom, én dankzij de mogelijkheden en uitstekende beveiliging van e-Captain, voldoet u aan de eisen van de Europese en Nederlandse privacywet.

   

Eigen software
e-Captain is in 2004 door ons zelf ontwikkeld. Wij hebben een eigen team van softwareontwikkelaars die dagelijks werken om e-Captain te verbeteren en uit te breiden. We maken daarbij gebruik van de modernste technieken en ontwikkel methoden. Omdat we e-Captain zelf ontwikkelen kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van e-Captain?

Vraag dan een demo aan. U kunt e-Captain 6 weken geheel vrijblijvend uitproberen. Dat kan zowel op een desktop en laptop (Windows/Mac/Linux) én in het Nederlands, Engels of Duits.

Er is al een e-Captain versie vanaf €365,00 per jaar. En dat is inclusief gratis helpdeskondersteuning, back-ups, onderhoud en updates en ongeacht het aantal gebruikers dat in e-Captain werkt. 

Binnen een werkdag na de demo aanvraag kunt u al vrijblijvend alle mogelijkheden uitproberen. Ook samen met collega’s.

  • U zit nergens aan vast
  • Er wordt niet automatisch verlengd
  • Data kan meegenomen worden naar een betaalde versie
  • Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden

Ruim 1.000 kleine, middelgrote en grote organisaties vertrouwen dagelijks op onze e-Captain software.

Vanaf 365 euro per jaar kunt u al gebruik maken van e-Captain waardoor u tijd bespaart!

 

Start met e-CaptainDé ideale software oplossing om uw vereniging te ontzorgen en professionaliseren!

 
 

Contact

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch 

ofni.[antispam].@e-captain.nl

Werken bij dispi

 
 

Volg ons