Kassa in e-Captain

Wat is de module Kassa?

e-Captain heeft naast de standaard versie een collectie modules die e-Captain nog meer mogelijkheden geeft dan standaard. Een van de modules is de internet kassa die voor e-Captain is gemaakt. Deze internetkassa is te verkrijgen met een pin aansluiting gebaseerd op CCV of Worldline apparatuur. De kassa werkt net zoals e-Captain op basis van internet en is bij gebruik hiervan, volledig geïntegreerd in e-Captain. De afgerekende posten komen gelijk in het verkoopboek. Er worden tussenbestanden bijgehouden, grootboekmutaties, overzichten van ontvangsten, kasstaten, kastellingen en meer.

Kassasoftware via internet

Het kassascherm is opgedeeld in 2 hoofdelementen te weten links alle artikel die voorkomen en rechts het toetsenborddeel. Boven het toetsenbord staat het overzichtscherm van de gekozen producten die moeten worden afgerekend (de Bon…) Rechts onderin is het mogelijk om artikelgroepen te maken tb meerdere tabbladen met artikelen (snelkeuze)

Kassasoftware via internet in e-Captain

Met e-Captain kassasoftware via internet hoeft u geen servers en software meer in huis te hebben, en dus ook geen onderhoud daarvan. De kassa software is een ASP-model. ASP staat voor Application Service Provider. e-Captain stelt de software beschikbaar op een centrale server die via internet bereikbaar is. Het belangrijkste voordeel voor u is dat u geen servers en software meer in huis hoeft te hebben en dus ook geen zorgen heeft over het onderhoud daarvan.  

e-Captain kassa is heel erg voordelig,: de meest gebruiksvriendelijke online software en een professioneel touchscreen scherm. Het kassasysteem van e-Captain is een combinatie van erg makkelijke software en professionele hardware.

De e-Captain kassa software is volledig geïntegreerd in e-Captain en maakt gebruik van de artikelen voorraad voorkomend in e-Captain. Alles wordt direct weggeboekt in de boekhouding die net zoals de kassasoftware volledig geïntegreerd is in e-Captain. 

Kassabeheer instellingen in e-Captain
 

Module 6 weken gratis proberen

Onze optionele modules, enkele modules waaronder de module Online betalen uitgezonderd, kunt u geheel vrijblijvend 6 weken uitproberen.
Informeer er naar bij een van onze medewerkers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-Captain in het algemeen neem dan contact op met een van onze medewerkers:
mail naar
ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl of bel met 073 - 614 14 40.

Zelf e-Captain ontdekken?

Voor wie is e-Captain?

Er is een e-Captain voor iedereen!

Verenigingen o.a.

 • Patiëntenverenigingen
 • Belangenverenigingen
 • Personeelsverenigingen
 • Pensioenverenigingen
 • Brancheverenigingen en meer...

Sport o.a.

 • Watersportverenigingen
 • Tennisverenigingen
 • Wielersportverenigingen
 • Schietsportverenigingen
 • Roeiverenigingen en meer...

Hobby & bedrijf

 • Fotoclubs
 • Merkenclubs
 • Hobbyclubs
 • Stichtingen
 • Midden en Kleinbedrijf (MKB) en meer...

Staat uw organisatie er niet bij, neem dan contact met ons op.
Bel 073 - 614 14 40 of stuur een email naar ofni.[antispam].@e-captain.nl

Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven