Tennisbaanreservering in e-Captain

Wat is de module Tennisbaanreservering?

Tennisbaanreservering voorbeeld

Wilt u voor uw tennisvereniging de mogelijkheid hebben om leden tennisbanen te laten reserveren via hun eigen persoonlijke tennisbond ledenpas? Dan is de module Tennisbaanreservering wellicht interessant voor u.  

Uw leden krijgen de mogelijkheid om via een grafische (touch) interface het banenoverzicht te bekijken voor alle tijdsblokken op een dag. Zij kunnen dan een baan aanklikken en deze reserveren door hun persoonlijke tennisbond ledenpas door de kaartlezer te halen. Hieronder ziet u een voorbeeld van het banenoverzicht in de grafische interface. De gehele interface is zo gebouwd dat het met een aanraakscherm te bedienen is.

Tennisbaanreservering voorbeeldscherm in e-Captain

Tennisbaanreservering plaatsen

Zoals u ziet zijn er verschillende soorten banen te zien. Dit is een van de vele mogelijkheden die de beheerders kunnen instellen. Andere voorbeelden zijn de openingstijden, tijdsblokken, weerbericht en nog vele andere instellingen. Heeft u vaak trainingen waardoor er bepaalde banen op die tijden niet gereserveerd mogen worden? Dan kunt u herhaalpatronen instellen. De banen worden dan automatisch op Bezet gezet. Zo voorkomt u onduidelijkheden. 

e-Captain houd ook automatisch statistieken bij voor u. Zo kunt u in één oogopslag zien welke banen het vaakst bezet zijn of welke leden er bijvoorbeeld het meest reserveren. Er zijn rond de 15 verschillende soorten statistieken beschikbaar. Deze zijn allemaal zichtbaar in grafische grafieken.

Tennisbaanreservering plaatsen in e-Captain

In de afbeelding ziet u het scherm waar u de reservering kunt plaatsen. U heeft een vrije baan aangeklikt en u krijgt de vraag of u de tennisbond ledenpassen een voor een door de kaartlezer wilt halen. Op het moment dat u de pas door de lezer haalt verschijnt deze op uw scherm. 

Tennisbaanvereniging overzicht vrije banen

Hieronder ziet u een voorbeeld van het overzicht van de vrije banen voor de hele dag. U ziet hier alle verschillende tijdsblokken op één scherm waarin u gelijk kunt zien of er nog banen vrij zijn in een bepaald tijdsblok. Als er vrije banen zijn dan staat er een groene lijn om de blokken en als een tijdsblok vol is dan komt daar een rode lijn omheen. Zo ziet u in één oogopslag of er vrije banen zijn.  

Tennisbaanreservering overzicht vrije banen in e-Captain
 

Module 6 weken gratis proberen

Onze optionele modules, enkele modules waaronder de module Online betalen uitgezonderd, kunt u geheel vrijblijvend 6 weken uitproberen.
Informeer er naar bij een van onze medewerkers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van e-Captain in het algemeen neem dan contact op met een van onze medewerkers:
mail naar
ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl of bel met 073 - 614 14 40.

Zelf e-Captain ontdekken?

Voor wie is e-Captain?

Er is een e-Captain voor iedereen!

Verenigingen o.a.

 • Patiëntenverenigingen
 • Belangenverenigingen
 • Personeelsverenigingen
 • Pensioenverenigingen
 • Brancheverenigingen en meer...

Sport o.a.

 • Watersportverenigingen
 • Tennisverenigingen
 • Wielersportverenigingen
 • Schietsportverenigingen
 • Roeiverenigingen en meer...

Hobby & bedrijf

 • Fotoclubs
 • Merkenclubs
 • Hobbyclubs
 • Stichtingen
 • Midden en Kleinbedrijf (MKB) en meer...

Staat uw organisatie er niet bij, neem dan contact met ons op.
Bel 073 - 614 14 40 of stuur een email naar ofni.[antispam].@e-captain.nl

Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven