Nieuws

Belangrijk nieuws voor Websitebeheer 1 klanten

Geplaatst op 21-09-2017  -  Categorie: Algemeen

Heeft u nog een website in Websitebeheer 1 of maakt u nog gebruik van onderdelen van Websitebeheer 1(zoals bijvoorbeeld Mijn Captain), lees dan dit bericht even goed door. Inmiddels is het nieuwe Websitebeheer 2 al ongeveer 2 jaar actief en wordt Websitebeheer 1 dus ook al geruime tijd niet meer doorontwikkeld.

Het moment is nu aangebroken dat wij gaan stoppen met Websitebeheer 1. Op 15-12-2018 zal Websitebeheer 1 niet langer beschikbaar zijn in e-Captain.

Wat betekent dit voor u?

Uw huidige (Mijn Captain) website die nu in Websitebeheer 1 is gemaakt komt per 15-12-2018 te vervallen. U heeft dus tot 15-12-2018 de tijd om een nieuwe website te (laten) maken. Hier helpen wij u graag bij. U heeft meerdere opties om een nieuwe website te realiseren.

 • U kunt zelf uw website maken in Websitebeheer 2
 • U kunt ons een nieuwe website voor u laten maken in Websitebeheer 2
 • U kunt een externe partij vragen u hierbij te ondersteunen

Om de keuze voor u makkelijker te maken hebben wij een aantal standaard templates ontwikkeld waar u uit kunt kiezen. Deze templates kunnen uiteraard worden aangepast aan de huisstijl van uw organisatie.

Websitebeheer 2 in e-Captain

Het realiseren, beheren en onderhouden van een website in e-Captain is met het nieuwe Websitebeheer 2 een stuk eenvoudiger geworden. Websitebeheer 2 is volledig vanaf de grond opnieuw opgebouwd en maakt gebruik van het zogenaamde Bootstrap framework.

Het Bootstrap framework is het populairste en meest gebruikte framework voor het realiseren van responsive en mobile-first websites. Door middel van drag & drop kunt u in e-Captain heel eenvoudig rijen en kolommen toevoegen aan een lay-out en/of pagina en deze voorzien van diverse soorten widgets om uw pagina’s mee te vullen. Een widget is een element dat u op de website kunt plaatsen en heeft allerlei eigenschappen die u naar eigen wens kunt instellen. Denk hierbij aan een stuk tekst of een afbeelding die u wilt plaatsen.

Websitebeheer 2 is ook helemaal up to date met de laatste Google richtlijnen op het gebied van vindbaarheid (SEO). Ook is gedacht aan de integratie van social media zoals Facebook en de mogelijkheid om content te delen. En niet heel onbelangrijk, Mijn Captain is naadloos te integreren in uw website waardoor u met slechts één systeem zowel uw publieke website als uw besloten ledenwebsite kunt beheren en onderhouden.

Met Websitebeheer 2 is uw nieuwe website klaar voor de toekomst.

Voordelen van Websitebeheer 2 op een rijtje

 • Responsive website waardoor uw website op zowel een computer, tablet en telefoon optimaal word weergegeven.
 • Koppeling met e-Captain (o.a. Ledenbeheer en Activiteiten)
 • Uitgebreide mogelijkheden om uw website en pagina’s vorm te geven
 • Groot aanbod van widgets. Denk hierbij aan: formulieren, informatiepanelen, laatste x nieuwsitems, slideshow, fotoboeken, social media en meer… Een compleet overzicht vind u op onze helppagina: https://help.e-captain.nl/websitebeheer/widget-overzicht.
 • Mijn Captain (besloten leden website) is een standaard onderdeel van e-Captain waar leden kunnen inloggen, eigen gegevens kunnen inzien of wijzigen.
 • Eenvoudig afbeeldingen en documenten uploaden in mappen
 • Drag & Drop systeem
 • Goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google
 • Eenvoudig uit te breiden met de modules Webverkoop, Vraag&Aanbod, Reserveringen en Online betalen.

Overstappen

Om het overstappen naar Websitebeheer 2 voor u te vereenvoudigen hebben wij verschillende templates ontworpen. Deze templates zien er professioneel uit en geven uw website weer een fris en modern uiterlijk. En uiteraard kan de template worden aangepast aan uw huisstijl en worden voorzien van uw logo.

We hebben drie voorbeelden van templates bijgevoegd van hoe uw website er in Websitebeheer 2 uit kan komen te zien. Daarnaast hebben we ook drie eenvoudige demo websites gemaakt waarmee u de templates live kunt bekijken. Klik op onderstaande link om de templates te bekijken.

Naast de standaard templates kunnen wij ook een geheel nieuw ontwerp voor uw website maken. Maar u kunt ook eventueel een ontwerp bij ons aanleveren.

Voor het compleet overzetten van uw website van Websitebeheer 1 naar Websitebeheer 2 maken wij graag een offerte. Wilt u zelf aan de gang in Websitebeheer 2? Dat kan uiteraard ook. Op onze helppagina vind u een uitgebreide handleiding over Websitebeheer 2.

Wilt u meer weten over het overstappen naar Websitebeheer 2 of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Stuur een e-mail naar ksedpleh.[antispam].@e-captain.nl of bel met 073-6141440.


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven