Nieuws

e-Captain aanwezig op goed bezocht Roeicongres

Geplaatst op 27-01-2020  -  Categorie: Algemeen

e-Captain was weer aanwezig op het Nationale roeicongres bij gastheer Aegon in Den Haag op zaterdag 25 januari.


We mochten veel gebruikers van e-Captain ontmoeten maar tevens een aantal verenigingen die nog niet met e-Captain werken.

Collega Leander heeft een workshop Cappie gegeven en die werd zeer goed ontvangen door de deelnemers. Deelnemers kregen in de workshop veel meer inzicht in het gebruik en de mogelijkheden die Cappie de e-Captain app biedt. De deelnemers waren blij verrast met al de nieuwe mogelijkheden.

Naast deze workshop hebben we ook toegangscontrole laten zien vanuit e-Captain. Met een tag - keyfob of bv verenigingspas (te maken in e-Captain) is het mogelijk om via e-Captain ook de verenigingstoegang voor leden te beheren en in te stellen.
Ook hier was veel interesse vanuit e-Captain-gebruikers en niet gebruikers om hier meer over te weten te komen.

Al met al een mooie dag bij Aegon voor de aanwezige gasten die deelnamen aan een diversiteit aan workshop als voor e-Captain. Wij hebben bestaande relaties die met e-Captain werken als ook nieuwe geinteresseerden mogen ontmoeten. De geinteresseerden hebben we veel tekst en uitleg mogen geven over de mogelijkheden van e-Captain en Cappie.

Alle aanwezigen, diegene ons bezocht hebben en de workshop hebben bijgewoond willen wij hartelijk bedanken voor de aandacht en input.

20200125-150223-1


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven