Alles-in-1 software oplossing

  Trainingen       Support           Inloggen

e-Captain is de alles-in-1 software oplossing met gratis app!

  Trainingen       Support       Nieuws       Webmail           Inloggen

Nieuws

e-Captain introduceert de helpdeskcode

Geplaatst op 27-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Dagelijks ondersteunen onze medewerkers e-Captain gebruikers en beheerders zoals u. In veel gevallen kijken onze medewerkers mee in uw eigen e-Captain versie om u zo goed mogelijk op weg te helpen. Omdat het voor onze medewerkers niet altijd mogelijk is om te controleren wie ze aan de telefoon hebben of wie een mail heeft gestuurd introduceren we per 10 november 2020 de helpdeskcode. Met de helpdeskcode weten onze medewerkers altijd dat de gebruiker of beheerder degene is die hij of zij zegt te zijn. Door het afgeven van de helpdeskcode geeft u onze medewerkers ook toestemming om met u mee te kijken in uw e-Captain versie.

De helpdeskcode is een unieke, persoonlijke code waarmee u zich identificeert bij onze medewerkers. Zonder de helpdeskcode kunnen en mogen onze medewerkers niet mee kijken in uw e-Captain versie. Houdt de helpdeskcode dus altijd bij de hand als u contact met ons opneemt. De helpdeskcode is beperkt geldig en verandert steeds om te voorkomen dat derden de helpdeskcode kunnen misbruiken.

Met de helpdeskcode zetten we weer een extra stapje in de beveiliging van uw data. U vindt uw helpdeskcode terug in uw persoonlijke instellingen in e-Captain in het Home menu.

helpdeskcode-01

 

Met de introductie van de helpdeskcode kunt u ook zien op welke momenten onze medewerkers hebben meegekeken in uw e-Captain omgeving. In het Beheercentrum van e-Captain kunt u terug vinden wanneer een van onze medewerkers namens welke gebruiker heeft meegekeken in uw e-Captain versie.

 

BELANGRIJK OM TE WETEN:

  • Onze medewerkers mogen alleen met u meekijken in uw e-Captain versie.
  • Onze medewerkers mogen geen wijzigingen aanbrengen in uw data.
  • Onze medewerkers mogen uitsluitend op basis van een schriftelijk verzoek werkzaamheden uitvoeren in uw e-Captain versie.

Vanaf 365 euro per jaar kunt u al gebruik maken van e-Captain waardoor u tijd bespaart!

 

Start met e-CaptainDé ideale software oplossing om uw vereniging te ontzorgen en professionaliseren!

 
 

Contact

Hambakenwetering 15

5231 DD 's-Hertogenbosch 

ofni.[antispam].@e-captain.nl

Werken bij dispi

 
 

Volg ons