Nieuws

e-Captain trainingsaanbod vernieuwd

Geplaatst op 17-11-2020  -  Categorie: Algemeen

Goed nieuws voor e-Captain gebruikers. We hebben ons trainingsaanbod vernieuwd om u nog beter en nog efficiënter met e-Captain te laten werken.

e-Captain is een zeer uitgebreide totaaloplossing voor verenigingen en stichtingen. Om u wegwijs te maken in e-Captain bieden wij verschillende trainingen aan waarbij u op toegankelijke wijze leert werken met e-Captain. De trainingen vinden plaats op ons kantoor in 's-Hertogenbosch, online of bij u op locatie.

Wij hebben in 's-Hertogenbosch twee volledig ingerichte trainingslokalen waar u instructie krijgt van een van onze ervaren medewerkers. U werkt hierbij in onze veilige trainingsversies van e-Captain zodat u zonder problemen van alles kunt oefenen.

Voor de online trainingen maken wij gebruik van Microsoft Teams. U hoeft zelf geen MS Teams te installeren. U ontvangt van ons een link waarmee u kunt deelnemen aan de training.

Naast de standaard trainingen per module en verenigingstrainingen organiseren we nu ook webinars en combitrainingen. Speciaal voor nieuwe e-Captain klanten hebben we een implementatietraining.

Voor beginnende bestuurders hebben we een tweetal trainingen voor een speciaal introductietarief. Dit is geldig tot 3 maanden na het aantreden als bestuurslid. U kunt kiezen uit de combitraining Leden en de combitraining Communicatie. Als nieuw bestuurslid betaalt u dan geen € 175,00 maar € 100,00 per persoon.

Op onze website leest u alles over ons vernieuwde trainingsaanbod en kunt u zich ook inschrijven voor een training.

Wij delen onze kennis en ervaringen graag met u.

 


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven