Nieuws

e-Captain update week 38

Geplaatst op 22-09-2016  -  Categorie: Algemeen

E Captain update afbeeldingWe werken continue aan e-Captain om nieuwe functionaliteiten toe te voegen en om verbeteringen aan te brengen.

De e-Captain updates van deze week op een rijtje.

Activiteiten module

Annuleringskosten
Het is vanaf nu mogelijk om annuleringskosten te berekenen aan deelnemers die zich afmelden voor een activiteit. De annuleringskosten kunnen zowel als vaste bedragen als in percentages worden opgegeven.


Verschillende prijsstellingen voor deelnemers
Het is vanaf nu mogelijk om aan deelnemers van een activiteit verschillende kosten te berekenen, afhankelijk van de datum van inschrijving. Dit maakt het mogelijk om te werken met bijvoorbeeld een vroegboek korting of met lastminute tarieven.

Mailing module

We hebben het afmelden voor een nieuwsbrief of mailing aangepast waardoor het in e-Captain nog makkelijker en duidelijker is als iemand geen nieuwsbrieven of mailings meer wenst te ontvangen.

Websitebeheer2

Voor Websitebeheer2 hebben we een nieuwe widget geintroduceerd, de Kantruimte widget waarmee tussen twee boven elkaar geplaaste widgets een lege, witruimte kunt plaatsen.


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven