Nieuws

Info middagen e-Captain koppeling met de Tennisbond

Geplaatst op 06-10-2017  -  Categorie: Algemeen

In de afgelopen maanden hebben we u op de hoogte gehouden met betrekking tot de ontwikkelingen bij de Tennisbond en wat de gevolgen zijn voor de koppeling met e-Captain. Op basis van deze ontwikkelingen hebben wij een nieuwe koppeling gemaakt.

Info middagen in oktober 2017

Op dinsdag 24-10, woensdag 25-10 en donderdag 26-10 houden wij van 14.00u tot 17.00u info middag waarbij we u de nieuwe koppeling demonstreren. Wilt u zien hoe de nieuwe koppeling precies werkt en wat deze voor uw vereniging kan betekenen meldt u dan aan voor een van de info middagen. We denken dat het handig is als u met 2 personen per vereniging aanwezig kunt zijn op een van deze middagen.

Graag ontvangen we u op onze lokatie in 's-Hertogenbosch om deze middag mee te maken en natuurlijk hebben we dan best wel wat tijd over om mogelijke andere vragen te behandelen.

 

Aanmelden info middagen

 

Hoe werkt de nieuwe e-Captain tennisbond koppeling?

Met de nieuwe e-Captain tennisbond koppeling is het eenvoudiger werken dan voorheen. De éérste keer dat u met de nieuwe koppeling gaat werken, download u het volledige ledenbestand bij de tennisbond. Het ledenbestand leest u in, in e-Captain. Nu gaat u eenmalig het ledenbestand in e-Captain matchen met het bestand van de tennisbond.

Na deze eenmalige actie hoeft u in het vervolg alleen nog maar de mutaties te accepteren volgens onderstaande werk methode.

  • U plaatst de mutatie bij de bond, met bijvoorbeeld de “gratis 0 euro” versie van de tennisbond Club.
  • U downloadt het ledenbestand van uw vereniging vanuit de tennisbond Club via export ledenlijst.
  • Het ledenbestand leest u in e-Captain in. U hoeft mutaties dus NIET dubbel in te voeren.
  • e-Captain gaat alles matchen en filtert alle 100% scores eruit.
  • U houdt nu de mutatie(s) over om te accepteren.

Lees meer over de e-Captain koppeling op onze speciale webpagina.


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven