Nieuws

Vernieuwde help website

Geplaatst op 30-06-2017  -  Categorie: Algemeen

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe help website. De oude website voldeed niet meer en is met een fris nieuw ontwerp helemaal overgezet in e-Captain. Daarbij hebben we de help website meteen ook uitgebreid met een Veelgestelde vragen pagina waar u op veel vragen direct een antwoord vind. We hopen u daarmee nog beter van dienst te zijn.

Op onze help website heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot support en productinformatie. Ook buiten de openingstijden van e-Captain kunt u gemakkelijk zelf een oplossing vinden voor uw vragen of problemen. Komt u er dan nog niet helemaal uit dan kunt u altijd mailen op helpdesk@e-captain.nl. En tijdens kantoortijden kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

Neem snel een kijkje op help.e-captain.nl

 

help-website-nieuw


Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven