Websitebeheer in e-Captain

Enkele voordelen Websitebeheer module

 • Uw eigen website maken en beheren
 • Stel zelf een layout samen
 • Frame grootte aanpasbaar
 • Uitgebreide pagina editor (WYSIWYG)
 • Afbeeldingen en documenten uploaden in mappen
 • En meer...

Bezoek website: HIER Klimaatabonnement


Wat is de module Websitebeheer?

Websitebeheer: Snel en gemakkelijk

Met het Websitebeheer kunt u snel en gemakkelijk een eigen website maken binnen e-Captain. e-Captain heeft speciaal voor het maken en onderhouden van uw website een CMS systeem ontwikkeld. Hierdoor heeft u bijna geen onderhoud aan uw site. U hoeft alleen te zorgen voor actuele content op uw website. Ideaal als website voor verenigingen en stichtingen.

Als u eenmaal een layout heeft gemaakt voor uw website hoeft u alleen nog maar een stylesheet aan te maken en pagina's met informatie, en deze toe te voegen aan uw menu. Dit gaat allemaal via het Websitebeheer binnen het pakket.

websitebeheer-wsiwyg-editor

Afbeeldingen en bestanden

Afbeeldingen en bestanden kunt u uploaden binnen het Websitebeheer.  Door de mappenstructuur kunt u deze makkelijk terug vinden. Daarna kunt u de afbeeldingen toevoegen aan een pagina d.m.v. de WYSIWYG-editor die gebruikt wordt.

Met deze editor kunt u tekst bijvoorbeeld vetgedrukt maken en dit is dan direct zichtbaar in de editor. Op die manier weet u voordat de pagina online staat al hoe deze er uit gaat zien.

De afbeeldingen die u upload binnen het Websitebeheer kunt u ook gebruiken voor een slideshow. Op die manier kunt u meerdere afbeeldingen op een mooie grafische manier tonen aan uw websitebezoekers. Deze optie zit standaard in het CMS systeem van e-Captain.

websitebeheer-afbeeldingen-en-bestanden

KOPPELING MET LEDENBEHEER

Mijn Captain

Met Mijn Captain kunt u uw eigen besloten ledengedeelte maken voor uw leden. Uw leden krijgen dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen. In het Mijn Captain gedeelte kunnen ze dan zelf hun NAW gegevens wijzigen, facturen bekijken en direct betalen, inschrijven voor activiteiten, discussieren op een forum en nog veel meer. Ook heeft e-Captain aan aanmeldformulier voor nieuwe leden. Inschrijvingen komen dan bij e-Captain binnen als externe mutatie en deze kunnen direct als lid worden toegevoegd.

websitebeheer-mijn-captain-inloggen

Formulieren

Met het onderdeel Formulieren kunt u zelf eigen formulieren maken en op uw website gebruiken. Binnen het Websitebeheer kunt u deze aanmaken maar ook rapporteren. Zo kunt u makkelijk en snel zien welke gegevens mensen bij de formulieren hebben ingevuld. Op deze manier kunt u een contactformulier of bijvoorbeeld een enquete maken.

Websitebeheer formulieren aanmaken in e-Captain

Website overnemen

Wij kunnen in overleg ook uw website overnemen en in e-Captain plaatsen. Hiervoor wordt meestal een prijsafspraak gemaakt. Een website overnemen duurt vaak tussen de 1 en 3 dagen. Wilt u meer daarvan weten dan neemt u contact op met e-Captain op 073- 614 14 40.

e-Captain website voorbeelden

 
Alopecia vereniging.nl

Alopecia-vereniging.nl

De Alopecia Vereniging wil af van het –terecht of onterecht- stoffige en besloten imago wat veel patiëntenorganisaties hebben. Gezien de schaamte die veel van onze leden hebben voor hun aandoening, heeft men in het verleden sterk vastgehouden aan deze geslotenheid. Wij kiezen voor een positieve en frisse uitstraling en willen als vereniging meer naar buiten treden.

Brouwershaven.nl

Brouwershaven.nl

De Watersportvereniging Brouwershaven is gelegen aan de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van West-Europa.  Het Grevelingenmeer biedt naast prachtige flora en fauna, een uitdagend en gevarieerd vaargebied voor sportieve en recreatieve watersporters. De jachthaven is gelegen in de sfeervolle monumentale stad Brouwershaven, aan de beschutte zuidelijke kant van het meer.


Wsvgiesbeek

Wsvgiesbeek.nl

WSV Giesbeek, de watersportvereniging van Giesbeek, werd op 5 november 1969 opgericht door een aantal enthousiaste watersporters. Gedurende haar bestaan heeft de vereniging een constante groei van het aantal leden gekend; tegenwoordig heeft Watersportvereniging Giesbeek ca. 1450 leden, een aantal dat ook heden ten dage nog steeds groeit. Zij behoort daarmee tot de vier grootste watersportverenigingen van Nederland.

Roeinaarden.nl

Roeinaarden.nl

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om een nieuwe website te realiseren voor Roeivereniging Naarden. Bij Roeivereniging Naarden roeit u op de trekvaart tussen Naarden en Muiden, of in het waterrijke gebied rondom de vesting. Dat doen ze al sinds 1952 en inmiddels met bijna 500 leden.


Pvabnamro.nl

Pvabnamro.nl

Personeelsvereniging ABN AMRO biedt de mogelijkheid om samen met collega's actief deel te nemen aan een veelzijdig aanbod van clubs/afdelingen, evenementen en kortingen. Het aanbod van de Personeelsvereniging is heel breed.

Nederlandseleverpatientenvereniging.nl

Leverpatientenvereniging.nl

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is een vereniging voor en dóór leden. Kennis en ervaringen van patiënten zijn cruciaal voor beleidsontwikkeling, onze dienstverlening en inbreng in het zorgtraject. Dus: doe mee en word lid!


Denq.nl

DenQ Internet services

DenQ Internet services is gespecialiseerd in het hosten, ontwerpen, maken en plaatsen van websites op het internet.

Website voorbeeld bijzondergewoon.nl in e-Captain

Stichtingbijzondergewoon.nl

Ben (of heb) jij een bijzonder kind? En wil je gewoon spelen, ontmoeten, leren of werken? Doe dan mee. Meld je aan bij Bijzonder Gewoon!


Wvdepettelaer.nl

Wvdepettelaer.nl

Watersport Vereniging de Pettelaer is aangesloten bij het Watersportverbond (het vroegere KNWV, Koninklijk Nederlands Watersport Verbond). Dit garandeert onder meer dat u les krijgt van vakbekwame instructeurs, zij staan namelijk garant voor kwaliteit en uniformiteit van de opleidingen, omdat ze zich houden aan de richtlijnen en de afspraken van de landelijke Commissie Watersport Opleidingen (CWO).

Website voorbeeld adopteereenkoe.nl in e-Captain

Adopteereenkoe.nl

Adopteer een Koe is een programma van Stichting Koevoet. Door het adopteren van een koe komen boeren en burgers met elkaar in contact. Naar onze overtuiging draagt deze verbinding bij aan wederzijds begrip en bewustzijn.


Website voorbeeld roosendaalserv.nl in e-Captain

Roosendaalserv.nl

De roeiaccommodatie ligt aan de Roosendaalse Vliet, midden in de natuur. De Vliet is een van de betere roeiwateren van Nederland: weinig scheepvaart, bijna geen scherpe bochten en aan beide oevers rietkragen die zorgen voor beschutting tegen de wind.

Website voorbeeld jachtclubscheveningen.com in e-Captain

Jachtclubscheveningen.com

De Jachtclub Scheveningen heeft ruim 600 leden. Verdeeld over zeilers, vissers en duikers. De Jachtclub heeft 285 ligplaatsen in diverse afmetingen. De Jachtclub kent diverse activiteiten zoals: Viswedstrijden, Duikactiviteiten, clubavonden (lezingen), zeilwedstrijden (ook in de winter) Sinterklaasviering, een jeugdzeilschool en onderhoudsdagen.


Website voorbeeld e captain

Website overnemen of bouwen in e-Captain neem contact op met DISPI BV op 073 - 614 14 07

Wij kunnen in overleg ook uw website overnemen en in e-Captain plaatsen. Hiervoor wordt meestal een prijsafspraak gemaakt. Een website overnemen duurt vaak tussen de 1 en 3 dagen.

Zelf e-Captain ontdekken?

Voor wie is e-Captain?

Er is een e-Captain voor iedereen!

Verenigingen o.a.

 • Patiëntenverenigingen
 • Belangenverenigingen
 • Personeelsverenigingen
 • Pensioenverenigingen
 • Brancheverenigingen en meer...

Sport o.a.

 • Watersportverenigingen
 • Tennisverenigingen
 • Wielersportverenigingen
 • Schietsportverenigingen
 • Roeiverenigingen en meer...

Hobby & bedrijf

 • Fotoclubs
 • Merkenclubs
 • Hobbyclubs
 • Stichtingen
 • Midden en Kleinbedrijf (MKB) en meer...

Staat uw organisatie er niet bij, neem dan contact met ons op.
Bel 073 - 614 14 40 of stuur een email naar ofni.[antispam].@e-captain.nl

Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven