Ervaringen van e-Captain

 

 Systeem voldoet aan de privacy-eisen van de AVG
 Als bejaarde goed geholpen door de voortreffelijke helpdesk!
 De kosten zijn zeer redelijk voor alle functionaliteiten die er mogelijk zijn

Voorzitter van een herensociëteit


De Landelijke Woonboten Organisatie (LWO). De vereniging die in Nederland de belangen van woonbootbewoners vertegenwoordigt, heeft kortgeleden haar website vernieuwd en ondergebracht bij e-Captain. Onze ledenadministratie en boekhouding liepen al tot volle tevredenheid bij e-Captain, zodat de keuze voor een nieuwe beheerder niet moeilijk was.

Vanuit de LWO waren vier mensen betrokken bij deze overgang, bij e-Captain hadden we steeds dezelfde contactpersoon. Overleg per mail en telefoon liep steeds vlot. We hebben voor de lay-out gekozen voor één van de standaardsjablonen waarop enkele aanpassingen naar onze wens goed mogelijk bleken. Afspraken werden goed nagekomen.

Drie mensen hebben als groep een cursus websitebeheer bij e-Captain gevolgd, zodat we het verdere beheer in eigen hand hebben. Gebleken is al dat de helpdesk van e-Captain bij vragen snel en adequaat reageert. Al met al, een geslaagd project! "


" Het eerste contact met e-Captain was zeer verrassend. Veel mogelijkheden tegen een scherpe prijs. Het programma sluit perfect aan op het concept."

Logo jouwtoekomst

" e-Captain is eenvoudig in gebruik en daarnaast kun je rekenen op de hulp van hun goed bereikbare en snelle helpdesk."

Logo freya

" Al onze relaties die met e-Captain werken zijn lovend over het pakket, en ook over de ondersteuning. Een echte aanrader! "

Logo PGOsupport middelgroot

"  e-Captain werkt erg verslavend! De ondersteuning is écht top! "

Logo Rijnland

Overzichtelijk, betrouwbare data en door webbased applicatie overal toegankelijk .
Zeer breed uitgebreid software pakket met enorm veel mogelijkheden. Optimale data en mogelijkheden om met je leden in contact te blijven.
Gebruikersvriendelijk en een zeer bereidwillige en vakkundige helpdesk. Altijd staan zij paraat, en met een snelle doorlooptijd, om je te voorzien van een deskundig antwoord en/of oplossing.
Zeer plezierige samenwerking.

Logo pv abnamro

Logo watersportvereniging de schinkel

" Ik ben heel blij met e-Captain. Enkele jaren geleden ben ik begonnen met de ledenadministratie en de fakturering van lidmaatschappen, stallingelden etc. In 2011 gestart met het totale boekhoudprogramma en ik vind dit ook prima functioneren. Bij eventuele problemen is de helpdesk heel behulpzaam en altijd bereikbaar, een aanbeveling voor andere verenigingen! "


Tennisvereniging LTC Uden maakt sinds 2006 met veel genoegen gebruik van de mogelijkheden die e-Captain biedt. De administratieve sectie is helder en online toegankelijk voor de diverse functionarissen binnen de organisatie van onze vereniging.
Een sterk punt hierbij is de volledige integratie van ledenadministratie en financiële administratie, alsmede de koppeling via een interface naar de tennisbond.
Werken met e-Captain betekent een toegankelijke en eenduidige basisadministratie. Dit geeft veel inzicht, voorkomt onnodige fouten en bespaart veel tijd.

Logo LTC uden tennisvereniging

Logo kynologenclub noviomagum

" Voor onze vereniging is het een geweldige verrijking, temeer dat we allen maar met 1 systeem (pakket) te maken hebben en ieder de juiste meest actuele (afgestemde) informatie van vele zaken op elk gewenste werkplek tot zijn beschikking heeft. Voor ons, maar ook voor de andere 3 verenigingen waar ik penningmeester ben zijn we als bestuurders uiterst tevreden met e-Captain."


" Jullie hebben van e-Captain een gebruiksvriendelijk pakket met uitgebreide functionaliteit gemaakt, waaruit bovendien blijkt dat jullie weten welke zaken bij een sportvereniging spelen en daar veel handige oplossingen voor hebben. Daarbij is de prijs redelijk en de helpdesk ook nog bereikbaar. Ik heb zeker geen spijt van onze keuze voor e-Captain."

Logo tennisvereniging bilthoven

Logo roosendaalserv

" e-Captain ondersteunt vele administratieve processen binnen onze vereniging. Sinds de invoering van e-Captain zijn deze sterk verbeterd, qua consistentie en gebruikersgemak maar ook dankzij de goede integratie tussen de verschillende modules. De invoering was simpel, het gebruik is simpel en stelt de vereniging in staat om zich veel beter te concentreren op de doelstelling van de vereniging."


" KVG Dongen is heel erg tevreden met het programma van e-Captain. Door het programma besparen we veel tijd en het is heel gebruiksvriendelijk. Bij de helpdesk word je altijd snel en goed geholpen. "

Logo kvg dongen

Zelf e-Captain ontdekken?

Voor wie is e-Captain?

Er is een e-Captain voor iedereen!

Verenigingen o.a.

 • Patiëntenverenigingen
 • Belangenverenigingen
 • Personeelsverenigingen
 • Pensioenverenigingen
 • Brancheverenigingen en meer...

Sport o.a.

 • Watersportverenigingen
 • Tennisverenigingen
 • Wielersportverenigingen
 • Schietsportverenigingen
 • Roeiverenigingen en meer...

Hobby & bedrijf

 • Fotoclubs
 • Merkenclubs
 • Hobbyclubs
 • Stichtingen
 • Midden en Kleinbedrijf (MKB) en meer...

Staat uw organisatie er niet bij, neem dan contact met ons op.
Bel 073 - 614 14 40 of stuur een email naar ofni.[antispam].@e-captain.nl

Support

073 - 614 14 40

ksedpleh.[antispam].@e-Captain.nl

Handleidingen en support 

Contact

Dispi Software Engineering BV
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

www.dispi.com

ofni.[antispam].@dispi.com

Routebeschrijving

Storing

Bezoek onze technische storingspagina.

Waarom e-Captain?

e-Captain is dé internetapplicatie voor verenigingen, stichtingen en bedrijven voor het volledig beheren van leden, relaties, objecten en informatie. U krijgt hiermee overzicht én inzicht waardoor u altijd op koers blijft!

Kennismaken met e-Captain

Via dit formulier kunt u gratis een demo account aanvragen voor e-Captain. U krijgt dan zo spoedig mogelijk de login gegevens toegemaild. Hiermee kunt u 6 weken lang volledig met e-Captain werken.

Demo aanvragen

 

 

Scroll naar boven